Обележен Дан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

Штампа

У суботу, 21.04.2018.г. Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, најмлађа чланица Универзитета у Крагујевцу прославио је 7 година успешног постојања и рада.

Свечаној академији присуствовали су: ректор Универзитета у Крагујевцу, проф.др Небојша Арсенијевић, проректори Универзитета у Крагујевцу, академик проф.др Радован Вукадиновић и проф.др Јерослав Живанић, проф.др Радослав Сенић, председник Општине Врњачка Бања г-дин Бобан Ђуровић, представник Привредне коморе Србије, декани и продекани чланица Универзитета у Крагујевцу, члан Градског већа за образовање града Крагујевца, проф.др Недељко Манојловић, представници локалне самоуправе, представници јавних институција, директори школа, туристичких организација, представници хотелских и туристичких предузећа, запослени, студенти и представници медија.

У поздравном обраћању декан Факултета, проф.др Драго Цвијановић подсетио је на све оно што је урађено у претходној години како у настави тако и у научно-истраживачком раду.

Ректор Универзитета у Крагујевцу, проф.др Небојша Арсенијевић честитао је студентима и запосленима Дан факултета и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

Присутне је поздравио председник Општине Врњачка Бања, г-дин Бобан Ђуровић као и представник Привредне коморе Србије-директор Регионалне привредне коморе Крагујевац, г-дин Предраг Лучић.

Поводом Дана факултета, за заслуге и изузетан допринос развоју и афирмацији факултета уручене су повеље проф.др Радославу Сенићу, првом декану Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу и проректору Универзитета у Крагујевцу, проф.др Јерославу Живанићу. Повеље је уручио декан, проф.др Драго Цвијановић.

Том приликом пригодним поклонима награђени су најбољи студенти основних и мастер академских студија. Такође, уручене су дипломе студентима основних академских и мастер академских студија. Традиционално, студентима основних академских студија уручена су хотелска звона, као симбол туристичког и хотелског пословања.

У културно-уметничком  програму учествовали су чланови хора „Абрашевић“ из Врњачке Бање, студенти Филолошко уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу-студенти француског језика и књижевности, ученици Музичке школе „Стеван Мокрањац“ из Краљева и студент четврте године Миона Радојковић, члан драмско-рецитаторске секције Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

ФОТО:

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker