Отворен конкурс за постдокторске стипендије

 

Обавештавамо Вас да је отворен конкурс за постдокторске стипендије у <https://www.bsc.es/> Barcelona Supercomputing Centre који је расписан у оквиру H2020 <https://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/about/cofunding_en> Marie Sklodowska Curie COFUND програма.

Више информација можете наћи на наведеном линку:

https://www.bsc.es/join-us/excellence-career-opportunities/stars

Економска политика и планирање у туризму: термин консултација

 

Консултативна настава из предмета економска политика и планирање у туризму одржава се уторком у термину од 13 до 15 часова у кабинету број 2.

Предметни наставник
Проф.др Драгана Гњатовић

Студентска служба: обавештење о e-mail адресама


Сви студенти који су уписали прву годину имају обавезу да провере своје мејл адресе, или уколико недостаје мејл адреса да пошаљу важећу мејл адресу на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Такође, уколико постоји грешка у истакнутим мејл адресама студенти грешку треба да пријаве путем наведеног мејла или у студентској служби . Исправне мејл адресе су неопходне како би се студенти улоговали на студентски портал, пријављивали испите и плаћали школарину током студија.

E-mail адресе Менаџмет у хотелијерству и туризму: преузимање

Пријем студената прве године мастер и докторских студија


Пријем студената прве године мастер и докторских академских студија одржаће се у петак, 20.10.2017. године у Свечаној сали факултета са почетком у 14 часова.
После свечаног пријема почиње настава по распореду који ће бити објављен на сајту Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker