Позив за свечаност у оквиру обележавања завршетка зимског семестра и прославе Нове Године

Поштовани,

Студентски парламент Факултета за хотелијерство и туризам биће домаћим свечаности у оквиру обележавања завршетка зимског семестра 2012.год и прославе уочи Нове Године.

У прилогу се налази позивница са програмом свечаности.

ДОЂИТЕ И УЖИВАЈТЕ СА НАМА !

Књижевно вече, дегустација вина и студентска журка

-Студентски парламент Факултета за хотелијерство и туризам биће домаћин свечаности у оквиру обележавања завршетка прве године рада Факултета и крај школске године.

-Стихови уз звуке гитаре, након чега следи вече гитаре са дегустацијом вина, заокружиће низ активности и манифестација Студентског парламента.
-Са задовољством желимо да одговоримо великом одзиву и жељи студената, суграђана и гостију да заједно узмемо учешће у свечаности.
-Након саме свечаности заказана је студентска журка у башти Club-а Аристон у центру Врњачке Бање. Улаз је слободан и сви су позвани.

ДОЂИТЕ ДА ЗАЈЕДНО ОБЕЛЕЖИМО ГОДИНУ ЗА НАМА! 


Програм:

од 19х- ХОЛ ФАКУЛТЕТА ЗА ХОТЕЛИЈЕРСТВО И ТУРИЗАМ

*КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ са Јасном Петровић и Ратком Трифуновићем
*ВЕЧЕ ГИТАРЕ СА ДЕГУСТАЦИЈОМ ВИНА са Филипом Пердићем и Лазаром Ћирићем

од 21х- Цлуб АРИСТОН

*СТУДЕНТСКА ЖУРКА
АМСТЕЛ-точени- 100дин ВОДКА-80дин

Завршна студентска журка 2о12

 

Драги пријатељи,

На Факултету за хотелијерство и туризам је недавно завршен пролећни семестар, чиме је ова установа привела крају своју прву наставну годину. Поводом овог малог јубилеја прва генерација студената овог факултета прави велику журку и овом приликом позива све да им се придруже у пријатној атмосфери клуба "Kалвадос" у Врњачкој Бањи. Дођите да лудим проводом употпунимо незаборавну годину за нама!

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker